Bomen zijn onmisbare elementen in elke tuin. Niet alleen geven ze uw tuin diepte en hoogte, maar ze zorgen ook vaak voor een unieke sfeer en uitstraling. Er zijn veel soorten bomen die zorgen voor prachtig kleurenspel in de herfst of een prachtige bloesem in het voorjaar.

Wij hebben allerlei soorten bomen met kluit of in container die voor kleine en grote tuinen gebruikt kunnen worden voor diverse doeleinden.

Denk hierbij aan:

  • Het creĆ«ren van privacy in uw tuin ook in de winter doormiddel van blad houdende bomen.
  • Diverse dakvormen voor het maken van een natuurlijke parasol.
  • Leivormen voor afscheiding tussen de buren.
  • Zuilvormige bomen.
  • Vruchtdragende bomen in allerlei soorten zoals: appel, peer, pruim, walnoot, enzovoort

Kortom in elke tuin hoort wel een boom thuis. Wilt u een persoonlijk advies? Breng dan een bezoek aan onze kwekerij, wij kunnen u altijd helpen met de keuze van de juiste boom. Bij Tuincentrum Rasberg zijn allerlei bomen verkrijgbaar met kluit of in container, van klein tot groot.

boomkwekerij_tuincentrum_rasberg
 
kerstbomen

Kerstbomen

Ook voor een mooie verse kerstboom uit eigen kwekerij kunt u bij Tuincentrum Rasberg terecht. Het is zelfs mogelijk om deze in de kwekerij uit te zoeken en te reserveren.

Abies Nordmanniana / Nordman Spar
Dit is eigenlijk de spar die het meest geschikt is als kerstboom, omdat deze een mooie vorm heeft en de naalden niet prikken. Daarbij laat hij bijna geen naalden vallen ten opzichte van de gewone spar. Doordat wij deze soort zelf kweken en in de kerstperiode vers afzagen bent u verzekerd van een verse kerstboom!